fbpx

Veel gestelde vragen

Ga voor de actuele tarieven van onze zanglessen naar de tarieven pagina. Let op vanaf 21 jaar betaal je BTW bij het lesgeld.

De betaling wordt voldaan in  twee termijnen.  In  september en in januari wordt een factuur toegezonden waarna je tot betaling kunt overgaan. Stroom je later in tijdens het lesjaar? Dan ontvang je een factuur voor het resterend aantal lessen.

Geen geld om mee te doen? In uitzonderlijke gevallen kan de leerling bij een laag inkomen van de ouders een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Meedoen West-Brabant om een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen.

Wil jij graag zangles en woon je in Breda, Ulvenhout, ‘t Ginneken, of Bavel? Goed nieuws, wij geven zangles bij jou in de buurt in ‘t Klooster in Bavel.

Locatie in Bavel:
‘t Klooster
Jack van Gilsplein 1
4854 CB Bavel

Woon je in Teteringen, Dorst, Oosterhout, Breda, Hoge Vucht of Heusdenhout dan is onze locatie in Teteringen misschien iets voor jou.

Locatie in Teteringen:
Valkenstraat
4847 TH Teteringen

Woon je niet in de buurt? Meld je dan aan voor een online zangles.

Tijdens de schoolvakanties en nationale feestdagen is er geen zangles. Klik hier voor het actuele jaarrooster. 

Dat kan zeker, via het inschrijfformulier kan je een gratis proefles aanvragen. Tijdens de proefles kun je ervaren of zangles iets voor jou is. Meld je nu aan voor een gratis proefles.

We passen de zangles aan op jouw niveau. Dus of je al een gevorderde zanger(es) bent of net begint is geen probleem.

Dat is zeker mogelijk. We bieden zowel privé als duo zanglessen aan.

Omdat zingen zeer intensief is houden we zanglessen van 30 minuten aan.

Wij geven zangles aan kinderen vanaf 6 jaar. Ook jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht voor zangles.

Onze zangdocent Esther heeft tijdens haar studie aan de Rockacademie in Tilburg les gekregen in CVT. Zij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en weet alles omtrent deze zangtechniek.

Bij Zangles-Brabant zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen en veiligheidsvoorschriften omtrent COVID-19. Dit houdt in dat wij bij onze zangles op  locatie rekening houden met de hygiëne voorschriften en voldoende afstand houden in het les lokaal. Om de veiligheid van zowel de docent als de leerling te waarborgen tijdens de les, maken wij gebruik van een spatscherm en wordt er extra geventileerd.

Wij bieden onze lessen ook online aan. Zo kun je op een veilige manier vanuit huis zangles volgen.

Je kan het hele jaar door instromen. Na de inschrijving gaan we opzoek naar een geschikte dag en tijdstip. Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op.