Hoe ziet de zangles eruit?

Als je bij ons op zangles komt, stel je samen met de docent een lesplan samen. Of je nu toewerkt naar een auditie, de schoolmusical of specifieke doelen hebt zoals werken aan je zangtechniek of performance. De zangles wordt volledig afgestemd naar jouw wens en naar jouw niveau. Onze docent geeft je naast je persoonlijke leerdoelen graag mee dat zingen vooral heel erg leuk is, en dat zingen je kan helpen bij het opbouwen van je zelfvertrouwen.

Bij Zangles-Brabant werken we in de zangles het liefst aan de hand van repertoire. Dit betekent dat je zelf een liedje uitkiest waar je aan wilt werken. Weet je niet goed welk liedje bij je past, dan helpt de zangdocent je hierbij.

In de lessen leer je alles over zangtechniek, interpretatie, inleving, performance, microfoontechniek, het ontwikkelen van je eigen sound, en hoe je jouw stem kunt opwarmen, onderhouden en verzorgen. Zodat jij het beste uit je stem kan halen!

Zangles-brabant leerling zang microfoon
Zangles-Brabant zingen

Online Zangles

Bij Zangles-Brabant kan je de lessen ook online volgen. De docent zal je videobellen op het afgesproken tijdstip. De zanglessen zijn zowel te volgen via Skype als Facetime.

De inhoud van de online zangles ziet er hetzelfde uit als de reguliere zangles. Je werkt 30 minuten lang 1 op 1 samen met de docent. Lijkt het je leuk om samen met een vriend of vriendin je favoriete songs te zingen, dan is dat mogelijk. Ook de online zanglessen zijn als duoles te boeken.